Ипсос Адриа on line панел

Добредојдовте во Ипсос Адриа on line панелот!

Како член на Ипсос Адриа панелот, можете да земете учество во нашите истражувања и да го искажувате Вашето мислење за различни производи и услуги, како и за различни граѓански прашања.

Повремено ќе Ве контактираме по пат на e-mail за да учествувате во одредени истражувања кои ќе ги спроведува Ипсос Македонија.
Со учеството во различни истражувања собирате поени кои подоцна ќе можете да ги замените за некоја од понудените награди.

Членството во панелот е бесплатно!

Во случај на било какви прашања, контактирајте не на следнава e-mail адреса istrazuvanje@ipsos.mk, а ние ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.